maanantai 20. maaliskuuta 2017

Keitä me olemme ja mitä me teemme

Hei ja tervetuloa Aidon suomalaisen yhteislistan blogisivulle. Listallamme Oulun kaupunginvaltuustoon pyrkivät Junes Lokka ja Tiina Wiik, ja äänestysalueeseen kuuluvat Oulu, Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki ja Yli-Ii.

Alla oleva teksti on kirjoitettu v. 2017 edellisten kuntavaalien alla, mutta sen jälkeiset tapahtumat ovat vain osoittaneet, kuinka tärkeää järkevä politiikka maahanmuuton suhteen ja monikulttuuri-ihanteen vastustaminen ovat: niillä olisi vältytty grooming-kriisiltä, joka on tuottanut ulkomaalaisten tekemissä raiskauksissa Oulussa jopa 157% nousun vuodessa. 

ASYL toi grooming-ilmiön julkisuuteen ja nosti Turvallinen Oulu -hankkeen, jossa seksuaalirikosten estämiseen annetut verorahat haaskattaan lasten seksualisointiin ja LGBT-propagandaa, peräti kansainväliseen keskusteluun kun Tiina Wiikin jakama video aiheesta osui elokuvatähti James Woodsin silmiin ja hän laittoi sen jakoon. Kaupunkilaiset havahtuivat haastamaan valtuutettujaan siitä, miksi ihmeessä olette tällaiselle tukenne antaneet. 

Me emme aktivoidu kampanjoimaan vaalien alla vaan teemme työtämme kansallismielisen asian eteen päivästä toiseen, oli vaalivuosi tai ei. Haluamme Suomen säilyvän jatkossakin kansaltaan ja kulttuuriltaan ainutlaatuisena suomalaisten kansallisena kotina. 

Talouspolitiikaltamme olemme keskilinjan kulkijoita: vastustamme ylellisyyshankkeisiin, kuten 20 miljoonan Oulu2026-hankkeisiin törsäämistä, mutta kaupungin peruspalveluista eli niistä asioista, joilla verojen keruuta oikeutetaan, on pidettävä kiinni. Kaupungin on keskityttävä ydintoimintoihinsa ja laitettava perusasiat kuntoon. Jos rahaa jää yli, se ei ole aihe törsäämiselle vaan veroasteen laskemiselle. 

Unelmamme Oulusta on turvallinen suomalaisuuden satama, jota voidaan markkinoida etelän kaupungeista monikulttuurin lieveilmiöitä pakeneville suomalaisille muuttokohteena, joka tarjoaa urbaanin mutta kulttuurinrikastuksesta vapaan ympäristön, jossa on turvallista elää, kasvattaa lapsensa, tehdä töitä ja yrittää. Uudesta vaaliohjelmasta voit lukea sitten seuraavasta kirjoituksesta, joka julkaistaan piakkoin.

Mikä on ASYL, ja millaisia asioita se ajaa?


Kuva Kajaanin Otanmäen mielenilmauksesta 2016, jossa vastustettiin kylän vastaanottokeskusta sen seurauksena, että paikallinen mies joutui turvapaikanhakijoiden tekemän henkirikoksen uhriksi.

Aito suomalainen yhteislista on anteeksipyytelemättömän kansallismielinen, ja parhaiten sen ehdokkaat tunnetaankin kansalaisaktivismista maahanmuuttoaiheen tiimoilta sekä Junes Lokan ja "Tuonen Joutsenen" Youtube-kanavista ja blogeista. Kanta vastaanottokeskusten tai turvapaikanhakijoiden sijoittamiselle Ouluun on ehdoton ei.

Paikallisten turvallisuutta ei tule uhrata, eivätkä taloudelliset perustelut turvapaikanhakijoiden vastaanottamiselle kestä lähempää tarkastelua, koska jo nyt Oulu jää miljoonia tappiolle vuosittain maahanmuuton kustannuksissa. Näille rahoille olisi käyttöä aivan oman väkemme tarpeiden täyttämisessä.

Suomalaisuus on huomattavasti monikulttuuria rikkaampaa. Suomalaisuus on tällä planeetalla aito harvinaisuus, ja nautimme turvallisuudesta, elintasosta ja vakaudesta, josta suurin osa maailmasta vain haaveilee. Meidän kulttuurimme on parempi kuin useimmat muut, joten muiden kulttuurien lisääminen tänne vääjäämättä vain heikentää maatamme. Sisäinen yhtenäisyys ja jaetut arvot ovat rikkaus ja voimavara.
Junes Lokka on 38-vuotias tietojenkäsittelytiedettä opiskellut oululainen ja pitkän linjan kansallismielinen aktivisti, joka tunnetaan erityisesti Youtube-kanavastaan, jolle hän taltioi mielenosoituksia ja keskustelutilaisuuksia sekä julkaisee omia näkemyksiään ajankohtaisiin aiheisiin. Lokalla on kansainvälisyydestä ja monikulttuurisuudesta kokemusta, jota useimmilla ei ole. Hän on asunut useissa eri maissa ja puhuu äidinkieltensä ranskan ja suomen lisäksi englantia, saksaa ja jonkin verran hollantia.

Junes Lokan muita vaaliteemoja ovat seuraavat:
 • Uusia toimia ja luovuutta Oulun nuorisotyöttömyyden vähentämiseen
 • Pohjavesivarannot oululaisten hanoihin. Tällä hetkellä kanta-Oulu on Oulun seudun ainoa alue, jossa pohjavettä ei käytetä.
 • Lähijunat ja raitiolinja Ouluun.
 • Ei veronkorotuksille, kyllä turhasta byrokratiasta leikkaamiselle
 • Oulu mukaan "pakkoruotsikokeiluun". Kaupunginvaltuusto voi päätöksellä hakea mukaan kokeiluun, jossa pakkoruotsin sijaan oppilaille on valinnanvapaus kieltenopetuksessa.
 • Jäteasetukset joustavammiksi taloyhtiöille
Tiina Wiik on iiläissyntyinen, tätä nykyä oululainen aikuisopiskelija, bloggaaja ja vloggaaja, joka tunnetaan parhaiten Tuonen Joutsen -blogista ja samannimisestä videokanavasta, joiden teemoina ovat nationalismi ja konservatiiviset arvot ja elämäntapa. Kansainväliselle nationalistiyleisölle hän puhuu Suomen ja muiden Pohjoismaiden ajankohtaisista aiheista The Swan of Tuonela -kanavalla ja on vieraillut mm. Red Ice TV:ssä sekä Infowars Nightly Newsissä.

Tiina Wiikin vaaliteemoja ovat nämä:
 • Läpinäkyvyyttä kaupunginvaltuuston päätöksentekoon
 • Kaupungin rahankäyttö järkeistettävä ja peruspalvelut laitettava etusijalle budjetissa
 • Lähikoulut, -terveysasemat ja -päiväkodit turvattava
 • Perinne ja perhearvot kunniaan, julkishallinnon lopetettava arvoliberalismin tyrkyttäminen
 • Nykyfeminismi on molempien sukupuolten etujen vastaista ja luo tarpeetonta kitkaa sukupuolten välille. Kaupungin ei tule järjestää resursseja "Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä" -propagandan jakelulle kouluissa tai muutoinkaan tukea kyseistä ideologiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti